Volg ons:

AziŽ

Zoek in het aanbod of plaats uw wens

 

Sinds kort vindt u op MakeMyHoliday.nl ook voorbeelden van prachtige reizen en vakanties in Azië die worden aangeboden door de reisexperts die zijn aangesloten bij MakeMyHoliday.nl.

 

Hieronder vindt u het huidige aanbod van bestemmingen waarvoor we een aantal voorbeeldreizen hebben geselecteerd. U kunt ook doorklikken naar de betreffende bestemmingspagina voor meer informatie:

 

VOORBEELDREIZEN AZIE (eerste selectie) | naar wens aan te passen
 
 

China

Indonesië

Rond reizen AziŽ China IndonesiŽ MaleisiŽ Myanmar DimSum idee 2015 2016

Maleisië

- Myanmar

 
 

 

We zijn bezig om voor nog veel meer bestemmingen voorbeelden te laten zien. Elke maand komen er dus nieuwe bestemmingen en reizen bij. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de nieuwste reizen en vakanties? Volg ons dan via:

 Facebook MakeMyHoliday.nl vakantie idee 2014 2015 2016 of Twitter MakeMyHoliday.nl vakantie idee 2014 2015 2016 2017 2018 of meld u aan voor onze Nieuwsbrief.

 

 

Staat uw bestemming of gewenste reis er nog niet bij, zoekt u iets anders en/of heeft u bepaalde wensen? Plaats dan GRATIS en VRIJBLIJVEND UW VAKANTIEWENS , ontvang ideeën en gerichte voorstellen van onze reisexperts en vind de vakantie die u zoekt!