Volg ons:

Hoe werkt het voor aanvragers?

Voordelen:

 

  • U kunt al uw wensen aangeven!
  • Gemak en tijdwinst. Reisexperts gaan voor u op zoek
  • Gespecialiseerde reisorganisaties met een uniek aanbod
  • Van mooie vakantiehuizen tot verre reizen en speciale reizen zoals huwelijksreizen
  • Ook voor zakenreizen al dan niet gecombineerd met een privé-vakantie
  • Meerdere voorstellen om uit te kiezen: inhoud, kwaliteit en prijs!
  • Maatwerk, kwaliteit en service staan bij alle reisexperts voorop!
  • Betrouwbaar. Reisexperts zijn aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds, VvKR, GGTO en/of STO
  • Erkend door de reisbranche als beste eTravel Startup 2012!

 


Hoe werkt het?

Stap 1: Plaats gratis uw reis- of vakantiewens

Plaats gratis en eenvoudig uw speciale reis- en vakantiewensen.

Geef hierbij zo duidelijk en uitgebreid mogelijk aan wat uw wensen en voorkeuren zijn.

Hiermee helpt u de reisexperts om een zo volledig en passend mogelijk voorstel voor u te kunnen uitbrengen.

 

 

Stap 2: Ontvang gerichte voorstellen van reisexperts

Na het plaatsen van uw vakantiewens kunnen ingeschreven reisexperts op uw wens reageren. Zij kunnen u nog een aantal aanvullende vragen stellen of u direct een voorstel doen. U ontvangt hierover altijd een e-mail.

U kunt deze berichten vervolgens beantwoorden via uw account 'Mijn Holiday' of door telefonisch contact op te nemen met de betreffende reisexpert.

Alleen de reisexperts die gespecialiseerd zijn in de door u aangegeven bestemming(en), thema/type vakantie en doelgroep kunnen op uw wens reageren. Zo ontvangt u alleen berichten en voorstellen van de juiste reisexperts.

Stap 3: Kies uw reis / vakantie / accommodatie

Bekijk de reacties en voorstellen. U kunt ook altijd de profielpagina van de reisexpert bekijken die op uw wens heeft gereageerd. Hier vindt u achtergrondinformatie over de reisexpert en haar/zijn specialisme en referenties van andere reizigers. Dit geeft u een goed beeld van de reisexpert en helpt u een goede keuze te maken.

Zit er een passend voorstel bij, dan kunt u dit doorgeven en de reisexpert  zal verder alles voor u verzorgen en regelen.

 

 

Na uw akkoord met een voorstel en na uw vakantie wordt u gevraagd de reisexpert een beoordeling te geven. De referenties zijn te vinden bij de profielpagina van de reisexpert. Hiermee helpt u ook andere aanvragers bij hun keuze van een reisexpert.

Ontvang ook verrassende voorstellen en ideeën voor uw vakantie. Plaats gratis en eenvoudig uw wensen en vind de vakantie die u zoekt!

 

<!-- TradeDoubler site verification 2491432 -->

 

Quotes
Linda: "Wij zijn erg tevreden over Mascha. Ze reageerde snel toen wij onze wens geplaatst hadden. Ideaal dat iemand het voorwerk voor je doet en jezelf alleen maar uit een paar accommodaties hoeft te kiezen en dat de boekingen ook geregeld worden. Zeker voor herhaling vatbaar!"
SunnyAnne: "Marco was een super reisexpert, alles was tot in de puntjes geregeld en hij stond zelfs tijdens de vakantie voor ons klaar! Reageert snel op email, vriendelijk en regelde een fantastische reis voor ons!"