Volg ons:

WELKOM BIJ MAKEMYHOLIDAY.NL

MakeMyHoliday.nl is een onafhankelijke reis- en vakantiewebsite voor iedereen die iets anders zoekt, een andere manier van vakantiebeleving wil en waar u andere aanbieders met verrassende, unieke en bijzondere reizen en accommodaties ontmoet.

We hebben een passie voor reizen en zijn zelf altijd op zoek naar unieke en kwalitatieve accommodaties. We weten dan ook hoe lastig het is om via internet je reis of accommodatie te vinden die aan al je wensen voldoet. Vaak kom je uit bij het aanbod van de bekende grote aanbieders en dat is dan niet wat je zoekt. Daarom hebben we MakeMyHoliday.nl opgezet.

Josť Houtman Directeur Eigenaar MakeMyHoliday.nl

In 2012 heeft MakeMyHoliday.nl de Award eTravel Startup 2012 gewonnen als meest vernieuwd concept in de reisbranche.

WAT DOEN WE VOOR U?
 

Op MakeMyHoliday.nl kunt u uw vakantiewens plaatsen en ontvangt u ideeën en gerichte voorstellen van de aangesloten reisorganisaties. Wilt u liever zelf zoeken? Dat is ook mogelijk. Sinds kort kunt u namelijk ook zelf zoeken in het aanbod van de reisexperts. Elke maand komen er nieuwe bestemmingen, reizen, accommodaties en aanbieders bij.

VERRASSENDE REIZEN | BIJZONDERE ACCOMMODATIES | DE ECHTE KENNERS
 

Laat u inspireren door het unieke aanbod naar VERRE BESTEMMINGEN en maak kennis met 'Het ANDERE EUROPA'; een ander aanbod aan vakanties, rondreizen, accommodaties en vaak nog niet ontdekte plekjes in Europa, weg van het massatoerisme.

De prachtige (rond)reizen en accommodaties worden aangeboden door de reisexperts die zijn aangesloten bij MakeMyHoliday.nl. De reisexperts zijn geen grote touroperators, maar juist gespecialiseerde, meer kleinschalige, reisorganisaties en aanbieders die de bijzondere plekjes en de cultuur persoonlijk kennen en daardoor ook een ander en bijzonder aanbod hebben van reizen en verrassende adresjes op mooie locaties. Ook kunnen zij indien gewenst uw vakantie geheel op maat maken.

Of het nu om een verre reis naar Afrika gaat of een accommodatie in Italië, een vakantie voor met z’n tweeën of  alleen, met het gezin of met een grote groep. Voor al uw wensen kunt u bij de reisexperts van MakeMyHoliday.nl terecht.

MakeMyHoliday.nl biedt dus zelf geen vakanties, reizen of activiteiten aan. We zijn een onafhankelijke partij die u in contact brengt met andere mooie aanbieders en kennis laat maken met hun aanbod. Hierbij kijken we naar kwaliteit, betrouwbaarheid, specialisme en persoonlijke aandacht voor de klant.

ONTDEK, VIND EN BELEEF UW VAKANTIE MET MAKEMYHOLIDAY.NL
 

Nieuwsgierig geworden? Neem ter inspiratie een kijkje bij de VAKANTIE-IDEEEN of reisverhalen of kijk welke wensen andere mensen hebben. Maak kennis met de REISEXPERTS of plaats UW VAKANTIEWENS en vind de vakantie die u zoekt!

Wij wensen u alvast een fijne vakantie!


 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over nieuwe reizen, accommodaties en reisaanbieders, handige tips en leuke acties? Volg ons via Facebook en Twitter of meld u aan voor de nieuwsbrief.

Bent u zelf eigenaar of medewerker van een reisorganisatie en wilt u deelnemen? Neem contact op om de mogelijkheden voor samenwerking met MakeMyHoliday.nl te bespreken.

 

Quotes
Linda: "Wij zijn erg tevreden over Mascha. Ze reageerde snel toen wij onze wens geplaatst hadden. Ideaal dat iemand het voorwerk voor je doet en jezelf alleen maar uit een paar accommodaties hoeft te kiezen en dat de boekingen ook geregeld worden. Zeker voor herhaling vatbaar!"
SunnyAnne: "Marco was een super reisexpert, alles was tot in de puntjes geregeld en hij stond zelfs tijdens de vakantie voor ons klaar! Reageert snel op email, vriendelijk en regelde een fantastische reis voor ons!"
Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief