Volg ons:

 

Cosse Camper Adventure Begeleide camper rondreis KroatiŽ Oostenrijk SloveniŽ

Klik HIER voor aanvraag vrijblijvende informatie en mogelijkheden en/of vraag offerte aan

Bestemming
Aantal dagen 
Thema

 

 

 

 

Periode 


Bijzonderheden


Prijs

 

 

 

 

 

 

 

Cosse Camper Adventure Begeleide camper rondreis KroatiŽ Oostenrijk SloveniŽOostenrijk, Slovenië, Kroatië
29 dagen
Camperreizen, actieve vakantie algemeen, luxe exclusieve vakantie, zakenreis, huwelijksreis, outdoorvakantie, kwalitatieve kampeervakanties, wandelvakantie, 
29 mei 2016. Klik HIER voor aanvraag vrijblijvende informatie en mogelijkheden en/of vraag offerte aan
Wij reizen uitsluitend met kleine groepen, minimaal 6 campers en maximaal 10-15 campers
€ 1.298,- p.p. Inclusief: Nederlands sprekende reisbegeleiding, 28 overnachtingen op een camping, 3 diners, 2 lunches, excursies volgens programma, routeboek | Exclusief:  (huur-) camper, brandstof, parkeergelden, verzekeringen, persoonlijke uitgaven voor maaltijden, facultatieve en individuele bezienswaardigheden, reserveringskosten á € 15,- per boeking

 

 

 


 

 

Een avontuurlijke camperrondreis door een land met een prachtige unieke en gevarieerde natuur. De Nationale Parken met hun ontelbare watervallen en meren. De pittoreske havensteden met hun pleintjes. De zee met het kiezelstrand. Resten van oude Romeinse nederzettingen. Het azuurblauwe water van de Adriatische zee waarin zich ontelbare eilanden bevinden. Wandelingen, boottochten, steden, genoeg om op te noemen. Laat u verrassen door dit unieke land! 

 

 

Dagomschrijving:

 

Dag 1: Salzburg

 

 

U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom op de camping in Salzburg. U wordt opgevangen door één van de medewerkers van Cosse Camper Adventure.

 

’s Avonds gaat u samen met de andere deelnemers genieten van een heerlijke Oostenrijkse maaltijd. Tijdens het welkomstdiner kunt u nader kennismaken met de andere deelnemers van de Kroatië reis.

 

Dag 2: Salzburg

 

Cosse Camper Adventure Begeleide camper rondreis KroatiŽ Oostenrijk SloveniŽ

 

Samen met een lokale stadsgids bezoeken wij ’s morgens de in barokstijl gebouwde stad Salzburg.

 

Wij bezoeken natuurlijk de belangrijkste bezienswaardigheden: de Dom van Salzburg, het geboortehuis van Mozart, de vesting Hohen Salzburg, het woonhuis van de Familie Von Trapp (Sound of Music) en slot Mirabel. ’s Middags kunt u op eigen gelegenheid de stad ontdekken.

 

Dag 3: Salzburg - rustdag

 

 

Vandaag kunt u op eigen gelegenheid kennismaken met de omgeving van Salzburg. U kunt een bezoek brengen aan de zout grot van Hallein, de ijs grot in Werfen of u blijft een dagje relaxen op de camping.

 

U kunt de omgeving ook te voet of met uw fiets ontdekken!

 

Dag 4: Salzburg – Milstättersee (plm. 192 kilometer)

 

 

U rijdt vandaag via een prachtige route naar onze volgende camping aan de Milstättersee.

 

Onderweg kunt u een bezoek brengen aan één van de vele bezienswaardigheden die omschreven staan in het routeboek.

 

 

 

Dag 5: Milstättersee - rustdag

 

 

Ontdek de mooie omgeving van onze camping.

 

U kunt een ontspannen fietstocht maken om de Milstättersee of een wandeling maken naar een hoog gelegen uitzichtpunt, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de Milstättersee.


Dag 6: Milstättersee – Postojna (plm. 181 kilometer)

 

 

U verlaat Oostenrijk en rijdt op uw eigen tempo naar Slovenië. Wij hebben een prachtige route voor u uitgewerkt door de binnenlanden van Slovenië.  De weg slingert prachtig tussen de met bomen begroeide bergen en in het dal rijdt u langs een kristalheldere beek.

 

Aan het einde van de middag komt u aan op de camping vlakbij Postojna.

 

Dag 7: Postojna – Predjama (plm. 30 kilometer)

 

 

Wij brengen vandaag een gezamenlijk bezoek aan het kasteel van Predjama en daarna aan de grootse Karst grot van Slovenië, de Postojnska Jama.

 

Tijdens deze excursie wordt u een Sloveense lunch aangeboden. Beide bezienswaardigheden zijn uniek en zullen een grote indruk op u maken. 

Dag 8: Postojna – Plitvice meren (plm. 239 kilometer)

 

 

U rijdt via een prachtige route door Zuid-Slovenië naar Kroatië naar de camping die zich vlakbij de Plitvice meren bevindt.

 

U passeert de grens met Kroatië en u krijgt een goede indruk van de verschillende landschappen. 

 

Dag 9: Plitvice meren – rustdag

 

 

Na de lange rijdag van gisteren is het tijd om een dagje te relaxen.

 

U kunt vandaag op eigen gelegenheid de omgeving van de camping verkennen of tijd nemen om een boek te lezen.


Dag 10: Plitvice meren – (plm. 38 kilometer)

 

Wij brengen vandaag een gezamenlijk bezoek aan de Meren van Plitvice, het grootste en oudste Nationaal Park van Kroatië. De meren zijn bekend om hun watervallen en de zestien meren die allemaal op verschillende hoogtes liggen en van een oogverblindende schoonheid zijn.

 

Wij gaan op eigen tempo een route lopen. Wij lopen stoom opwaarts en u moet daarbij trappen lopen. Wij houden onze lunchpauze op een prachtige open plek in het bos met prachtig uitzicht op de bergen, het bos en het meer. Na de lunchpauze steken we met een boot het grootse meer over, waarna u de keuze hebt om de route in te korten. Degene die nog niet terug willen, kunnen verder met ons mee wandelen.
 

 

Dag 11: Plitvice meren - (plm. 38 kilometer)

 

Vandaag hebt u nog een extra dag bij de Meren van Plitvice. U kunt vandaag op uw eigen tempo nog een dag genieten van al het moois, dat dit natuurgebied u te bieden heeft. U kunt natuurlijk nog een route gaan lopen of heerlijk op een bankje gaan zitten genieten van de watervallen en het uitzicht op de mooie turquoise blauwe meren.

 

 

Dag 12: Plitvice meren – Split (plm. 204 kilometer)

 

 

U rijdt vandaag via het ruige binnenland en over hoge bergplateaus naar onze camping aan de Adriatische Zee.

 

U kunt onderweg een bezoek brengen aan de Kninvestiging of de Romeinse ruïnes van Salona. 

 

Dag 13: Split – rustdag

 

 

Onze camping ligt aan de azuurblauwe Adriatische Zee. Vandaag heeft u de gelegenheid om een dagje aan het strand uit te rusten van de indrukwekkende reis door Kroatië.

 

Liefhebbers kunnen vandaag voor het eerst een duikje nemen in de zee, u kunt hier snorkelen, vissen of op een strandstoel relaxen en genieten van de zon.


Dag 14: Split

 

 

De oude stad Split is ontstaan in en rond één van de grootste en best bewaarde paleizen uit de Romeinse tijd. Tijdens onze twee uur durende rondleiding gaan we gezamenlijk met een lokale stadsgids de stad verkennen. We brengen een bezoek aan de oude stad, het Paleis van Diocletianus en het beschermde natuurgebied Marjan, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de stad.

 

’s Middags heeft u vrij om de overige bezienswaardigheden van de stad te bekijken of om lekker op een terrasje te zitten en te genieten van een koud drankje of een heerlijke Kroatische lunch.
 

 

Dag 15: Split – National Park Krka (plm. 92 kilometer)

 

 

Vandaag hebt u een korte rij dag. U rijdt via de kustweg naar de volgende bestemming, het Nationaal Park Krka.

 

U kunt onderweg, op eigen gelegenheid, een bezoek brengen aan Trogir of Šibenik. Trogir met zijn historisch stadscentrum met smalle straten, oude stenen huizen, monumenten en kleine pleintjes. Šibenik met zijn prachtig gerestaureerde witte Jacobuskathedraal is zeker ook een bezoekje waard.

 

 

Dag 16: National Park Krka

 

Vanochtend vertrekken we op tijd met onze lokale gids en brengen gezamenlijk een bezoek aan het Nationaal Park Krka. We maken een wandeling over houten bruggetjes, tussen de bomen door, naar  de Skradinski Buk. U gaat genieten van een goed verzorgde Kroatische lunch in het park op een zéér bijzondere plek. U kunt kennis maken met de Kroatische gastvrijheid en -keuken.

 

Na de lunch vervolgen wij onze route en brengen we nog een bezoek aan het orthodoxe klooster Krka. Na de excursie, waarin u heel veel indrukken opgedaan heeft, gaat de campingeigenaar een heerlijk diner voor ons bereiden.

 

Dag 17: National Park Krka - rustdag

 

Vandaag heeft u de tijd om alle opgedane indrukken in te laten werken.

 

Maar u kunt deze dag natuurlijk ook gebruiken om bijvoorbeeld de camper te wassen of andere klusjes te doen.

 

Dag 18: National Park Kornati

 

Wij maken vandaag een gezamenlijke dagexcursie per boot naar het National Park Kornati met zijn 89 eilanden. Wij varen op een ontspannen tempo langs de prachtige eilanden met hun steile rotskust en typische witte kliffen, ook wel “kronen” genoemd. We pauzeren op een eiland waar u de gelegenheid heeft om te zwemmen of te relaxen. We krijgen een typische Kroatische lunch geserveerd op de boot. 

 

Dag 19: National Park Krka – Pag (plm. 142 kilometer).

 

 

U verlaat het Nationaal Park Krka en rijdt naar het eiland Pag. U hebt deze dag de mogelijkheid om via de kustweg naar Pag te rijden. U kunt daarbij een bezoek brengen aan de diverse kustplaatsen, waarbij een bezoek aan de stad Zadar een echte aanrader is.

 

Pag staat bekend om zijn heldere water, de heerlijke schapenkaas, de olijfolie, de éutica wijn en om zijn kant. 

 

Dag 20: Pag - rustdag

 

 

U hebt de hele dag tijd om op uw eigen tempo het eiland Pag met haar ruige, maar interessante landschap te verkennen.

 

U kunt een rondrit maken met uw camper, maar u kunt ook gaan zwemmen of wandelen. In de hoofdstad Pag vindt u ruïnes van de oude stad.

 

Dag 21: National Park Paklenica (plm. 98 kilometer)

 

 

U verlaat het ruige landschap van Pag en rijdt door het binnenland naar de volgende camping die gelegen is vlakbij het National Park Paklenica.

 

Onderweg kunt u op eigen gelegenheid een aantal mooie dorpjes bekijken en genieten van een aantal uitzichtspunten.

 

Dag 22: National Park Paklenica

 

 

National Park Paklenica is bekend geworden door de filmopnames van Winnetou, één van de bekendste filmindianen. U hebt waarschijnlijk gedacht dat deze filmopnamen in Amerika zijn gemaakt, niets is minder waar! Een groot aantal filmopnames zijn gewoon in Kroatië gemaakt.

 

In dit park kunt u prachtige wandelingen maken of een rots beklimmen. U kunt vandaag met ons op pad. Wij gaan een wandeling maken door een kloof van het Velebit massief.

 

Dag 23: National Park Paklenica – Krk (plm. 177 kilometer)

 

 

U vervolgt uw route langs de azuurblauwe Adriatische zee. Aan uw rechterzijde ziet u de ruige bergen van het Velebit massief. U kunt onderweg de stad Senj bekijken, dat zeker de moeite waard is om te bezoeken.

 

In de loop van de middag komt u aan op de camping op het eiland Krk. 

 

Dag 24: Krk - rustdag

 

 

Krk is het grootste eiland van de Adriatische eilanden. Aan de oostkust ziet u witte ruige rotsen, gevormd door de Borawind. Het binnenland en de westkust zijn beschut en begroeid met diverse planten.

 

U kunt vandaag deelnemen aan een begeleide wandeling door de stad Krk. ’s Avonds kunt u deelnemen aan een wijnproeverij op de camping.


Dag 25: Krk – Pula (plm. 158 kilometer)

 

 

Vandaag verlaat u het prachtige eiland Krk en rijdt u op eigen tempo naar onze camping die vlakbij de stad Pula ligt.

 

’s Avonds kunt u deelnemen aan een begeleide wandeling door de stad Pula. Pula staat bekend om haar monumenten die gebouwd zijn door de Romeinen. Het amfitheater van Pula is één van de zes grootste Romeinse amfitheaters die nog bestaan. Een bezoek aan deze prachtige oude stad mag u zeker niet missen.

 

Dag 26: Pula – Rovinj (plm. 42 kilometer) 

 

 

U kunt vandaag mee op een gezamenlijke excursie naar het Nationaal Park Brijuni, dat op een eiland ligt voor de kust van Faěana.

 

Wij vertrekken vanuit Faěana met een boot naar dit eiland, dat ooit door President Tito als zomerresidentie gebruikt is.

 

Op het eiland maken wij een rondtoer met een treintje. We zien o.a. het safaripark met zijn exotische dieren, de oudste olijfboom en een opgraving van een Romeinse villa.
 

Dag 27: Rovinj

 

 

Rovinj is van oorsprong een havenplaats op een eiland, maar door het dempen van de vaargeul is het nu verbonden met het vaste land.

 

U kunt op eigen gelegenheid kennis maken met dit prachtige oude stadje. U vindt hier diverse restaurantjes, cafeetjes, winkeltjes en interessante bezienswaardigheden. 

 

Dag 28: Rovinj

 

 

U kunt s ’middags deelnemen aan een begeleide wandeling naar de stad Rovinj.

 

’s Avonds kunt u afscheid nemen van uw medereizigers tijdens het afscheidsdiner en kunt u terugkijken op een prachtige veelzijdige reis door Kroatië.

 

Dag 29: Einde van de reis

 

 

Iedere deelnemer gaat op eigen gelegenheid naar huis!

 

 

 

Wilt u meer informatie over deze prachtige Camperrondreis en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

 

VRAAG VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE OF EEN OFFERTE AAN

 

NEEM CONTACT OP MET DE AANBIEDER

Geef uw vragen en wensen door en de aanbieder zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Het invullen van het formulier is vrijblijvend en verplicht niet tot een eventuele boeking.

Mocht u na 48 uur nog geen antwoord hebben ontvangen dan kunt u ook contact opnemen met MakeMyHoliday.nl via 085 4010561 of via e-mail contact@makemyholiday.nl

UW VRAAG EN WENSEN

  Alleenreiziger
  Eenouder gezin
  Gezin met jonge kinderen t/m 11 jaar
  Gezin met oudere kinderen 12 t/m 17 jaar
  Groep (familie, vrienden)
  Jongeren
  Reizigers met een beperking
  Senioren
  Singles
  Stellen (partners, vrienden)
  Zakenreiziger
 

UW CONTACTGEGEVENS

 
Dhr. Mevr.

Makemyholiday.nl verwerkt persoonlijke gegevens van gebruikers in overeenstemming met de Wet
Bescherming Persoonsgegevens en houdt zich aan de door deze wet opgestelde eisen